fredag 8 oktober 2010

San Jose Sharks - Columbus Blue Jackets

En underhållande första period som innehöll allt ifrån slagsmål till underbara mål. 2-2 stod det efter den första perioden och det efter att Columbus gjort 2 mål på bara 15 sekunder.

Mitchell öppnade målskyttet för San Jose genom att åka ''köksvägen'' och lirka in pucken mellan benen på Steve Mason. Sen dröjde det inte allt för länge innan lagkaptenen och superstjärnan Joe Thornton i Sharks drog till med ett slagskott ifrån blå som styrdes på en Columbus försvarare och in i mål.

Kristian Huselius blev sen säsongens första svenske poänggörare och målskytt då han gjorde 2-1 målet för sitt Blue Jackets. 15 sekunder senare slog Columbus till igen genom RJ Umberger och 2-2 stod sig sen hela den andra perioden som inte riktigt innehöll lika bra underhållning men dock intressant att kolla på.

..... 

Kul att se lite fighter också för en gångs skull nu när dem är i Stockholm. Douglas Murray var inblandad i en rolig situation då han tacklade Derek Dorsett som tappade hjälmen, trippade Doug direkt efter och ville sedan ha en fight med honom men Murray gav Dorsett det hånade flinet och drog där ifrån. Derek Dorsett åkte ut för trippingen och i det powerplayet gjorde Joe Thornton sitt 2-0 mål.

.....

Logan Couture gjorde mål för San Jose Sharks ifrån blålinjen med ett snärtigt handledsskott. Det målet visade sig vara det matchvinnande. En riktigt bra match som innehöll allt och morgondagen lär inte bli sämre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar