tisdag 12 oktober 2010

Framtidens stjärnor

John Carlson (Washington Capitals)

Gjorde sin debutsäsong på 22 matcher med Washington i slutet på förra säsongen och gjorde 6 poäng i grundserien. Sedan matade han in 4 poäng på 7 matcher i slutspelet. Amerikanen har inte börjat sämre i år, 4 poäng på 3 matcher och de är fruktansvärt bra för en så oerfaren ung spelare som dessutom är en försvarare. John Carlson kommer spela för USA i OS 2014 i Sochi om han fortsätter så här bra.



Colin Wilson (Nashville Predators)

Spelade i farmarlaget i början av förra säsongen sen fick han 35 matcher i Predators tröjan och imponerade iallafall på mig när han helt respektlöst försöker utmana motståndarna i NHL. Han gjorde 15 poäng på den speltiden han fick och de är väldigt bra för en rookie i fjärdekedjan. I år kommer han att få spela i andra kedjan med Erat och Legwand. De är bara en tidsfråga innan Wilson kan utmana Hörnqvist och Sullivan i den interna poängligan.



Jeff Skinner (Carolina Hurricanes)

Draftades som nummer 7 totalt i somras av Carolina Hurricanes och gjorde sin NHL-debut i torsdags i Helsingfors när Hurricanes mötte Minnesota Wild. I fredags möttes lagen igen och då slog Skinner till med en assist och ett briljant mål i straffläggningen. Skinner är redan ett stort namn i Carolina men om något år eller kanske redan den här säsongen kommer han bli ett ännu större namn i NHL.






Brayden Schenn (Los angeles Kings)

draftades som nummer 5 i förra årets NHL draft och  har en storebror som spelar för Toronto Maple Leafs. Brayden gjorde en match med Kings förra året sen blev det juniorligan för honom resten av säsongen men i år lär han få stanna hela säsongen. Brayden är en väldigt stark center med väldigt bra spelsinne. Inte denna säsong men kanske säsongen 2011 blir Brayden Schenn en superstjärna i sitt Los angeles Kings.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar