torsdag 2 december 2010

Nattens NHL

Magnus Pääjärvi-Svensson som inledde säsongen väldigt bra med sitt Edmonton Oilers hade inte gjort poäng på 13 matcher inför nattens match borta mot Montreal. Men den negativa sviten blev bruten 10 minuter in i den tredje perioden då svensken spelade fram till Ales Hemskys 3-2 reducering i en match som Edmonton vann på övertid med 4-3.

Nicklas Bäckström är fortsatt het då han gjorde 2 mål och 1 assist i Washington Capitals 4-1 seger mot St.louis Blues. Blues enda mål gjordes Alexander Steen.

Henrik Sedin spelade fram till två mål inatt i Vancouver Canucks 7-2 vinst mot Calgary Flames. Ett av målen stod tvillingbrorsan Daniel för. Alexander Edler och Mikael Samuelsson noterades båda för varsin assist i en match där Vancouver krossade Calgary på alla sett och hemmapubliken kände sig förmodligen förnedrad.