torsdag 16 december 2010

Channel One Cup!

Ikväll drar Euro Hockey tours andra delturnering av fyra igång borta i Ryssland, där självaste Ryssland ikväll får besök av Tre kronor. Sveriges trupp ser ungefär likadan ut som förra gången. Inte mer än fyra förändringar gör Pär Mårts i sin trupp. Elias Fälth, Niklas Olausson, Andreas Jämtin och Jonas Junland får inte följa med till Channel One Cup. Dem blir ersatta av Staffan Kronwall, Jimmie Ericsson, Nicklas Danielsson och Daniel Brodin som kom in i den sista matchen i Karjala Cup för en månad sedan mot Finland i hans landslagsdebut. Jimmie Ericsson som blev skadad i VM i våras gör nu comeback i landslaget. Staffan Kronwall kom tillbaka ifrån Nordamerika för en månad sedan och är nu med i Mårts lagbygge som går ut på att ''vinna till varje pris''.

Pär Mårts har valt att minska antalet backar ifrån 8 till 7 och öka antalet forwards ifrån 13 till 14.
- Det är ett litet sätt att se om vi kan orka bättre, för mot Finland senast så dog vi väldigt mycket dem sista 10 minuterna och jag är inte säker om det var just det, men vi vill försöka, säger Mårts till SVT.

Sverige vann två av tre matcher den förra turneringen efter att man tappat ledningen mot Finland den sista perioden. Nu vill förbundskaptenen Pär Mårts vinna till varje pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar